Heeft u een paard dat u graag wilt verkopen? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen! Allereerst is het belangrijk dat wij kennismaken met u als verkoper en het paard dat u wilt verkopen.  Het is bij ons mogelijk om uw paard te laten beoordelen door middel van een videobeoordeling of wij komen op de locatie waar het paard gestald staat. 

Samen kijken wij naar de verkoopbaarheid van uw paard. Wat is het ras, de leeftijd, het geslacht, de afstamming, de schofthoogte en het opleidingsniveau. Vaak vragen wij of het paard voorgereden kan worden of rijden wij het paard zelf om even aan te voelen. Indien het paard klaar is voor verkoop vragen wij het paard te verhuizen naar onze stal in Nieuwer ter Aa.  Ook kan het natuurlijk voorkomen dat wij het paard nog moeten trainen om verkoopklaar te maken.

Wat kunt u verwachten van verkoopbemiddeling?
Wij trainen uw paard en zorgen dat deze in topcondititie is
*Nette verkoopfoto’s en video’s.
*Adverteren via diverse mediakanalen
*Verspreiding binnen een groot eigen netwerk
*Benaderen en te woord staan van potentiele kopers
*Voorrijden en assisteren bij bezichtigingen
*Assisteren bij aankoopkeuring
*Afronden papierwerk & betaling
*Indien nodig vervoer naar nieuwe locatie

Tijdens deze periode vinden wij het belangrijk dat de eigenaar van het paard goed op de hoogte blijft van de gang van zaken gedurende het gehele verkooptraject. Daarnaast werken wij met een verkoopbemiddelingsovereenkomst waarin alle afspraken netjes worden vastgelegd. De verkoper blijft dus ten alle tijden eigenaar van het paard, wij als verkoopbemiddelaar bemiddelen alleen tussen de verkopende en kopende partij. 

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.